Privatundervisning i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft

Ønsker du at blive meget bedre i en fart?

Så gør som mange andre af mine kunder: Tag et intensivt kursus i præsentationsteknik.

Forløbene skræddersyes til den enkelte, og vi arbejder med:

  • Den, der taler:  Vi arbejder med kropssprog, nervøsitet, stemmeføring, energi og alt hvad der ellers påvirker din personlige udstråling.
  • Det, du taler om: Vi har fokus på dit indhold, herunder prioritering, strukturering, brug af storytelling til at skabe interessante og vedkommende præsentationer.
  • Dem, du taler til: Her kigger på, hvordan du bedst og mest succesfuldt involverer dine målgrupper og rammer tilhørernes præferencer med dine budskaber.

Alt foregår i en respektfuld, rar og humoristisk atmosfære. Måske netop fordi sessionerne kræver åbenhed og tillid fra begge sider. Jeg stor respekt for de mennesker, jeg arbejder med, for det kræver også lidt mod at lukke et “fremmed” menneske ind i ens personlige univers.

Jeg lover dig, at du hurtigt oplever en positiv forskel, når du holder oplæg eller præsenterer.

Vi arbejder med: 

  • Prioritering af budskaber, skaber overblik og struktur i dit indhold
  • Intensiv træning i at udvikle dit kropssprog og din fremtræden
  • Udvælgelse af retoriske virkemidler for maksimal effekt
  • Brug af storytelling, hvor det er effektfuldt og passende
  • Mulighed for coaching og feedback på dine live præsentationer og oplæg

Du opnår:

At øge din værdi som leder og menneske med klar kommunikation.
At være i stand til at formidle dine visioner, strategi og mål.
At dine medarbejderne/kolleger/kunder lytter – og forstår det, du siger.

Intensiv eneundervisning og et personligt forløb med både coaching og træning giver dig rutine i at fremstå skarp og fokuseret. Vigtigst af alt, gennem klar og præcis kommunikation sætter du retning og effektiviserer din virksomhed og frigør dermed ressourcer.

Et forløb med one2one sessions er målrettet dig, der ønsker et forløb med hundrede procent fokus på din egen fremtræden og præsentationer.

Se hvad et par af mine kunder siger:

Anne Larsen / / MSF / Læger Uden Grænser
“Jeg har brugt Helle Dyrby Høy til træning og sparring omkring Power Point præsentationer. Formålet var at optimere min evne til at præsentere budskaber, så der bliver lyttet, så pointerne har slagkraft, og så jeg har mig selv med. Udover at være et særdeles behageligt og sødt menneske, er Helle lykkedes med projektet. Jeg kan give Helle min allerbedste anbefalinger – jeg er i min efterhånden lange karriere ikke stødt på nogen, der gør det bedre.”

Nicolas Horst / Digitaliseringsstyrelsen:
“Helles privatundervisning i præsentationsteknik, har været en helt unik øjenåbner for mig. Jeg har lært at fremtræder med fylde og personlighed. Jeg kan nu bevidst udnytte min personlige historie, mit kropssprog og min stemme til kraftfulde virkemidler.”

Christina Skjold / Advokat (L) / FOA
“Jeg giver min varmeste anbefaling af Helle Dyrby Høy som coach.
I forbindelse med at opnå møderet for landsretten valgte jeg eneundervisning hos Helle. Mit mål var at styrke min personlig fremtræden samt hjælp til at procedere både underholdende og overbevisende. Helle er dybt engageret og er god til at give konstruktiv feedback.
Man kan ikke andet end føle sig i de bedste hænder hos Helle.

Hanne Viborg / ALK Abello:
“Jeg har haft et fantastisk læringsforløb med Helle Dyrby Høy. Min anbefaling til andre, som overvejer et forløb med Helle, er: Kom i gang! Det har været noget af det bedste, jeg har gjort mit arbejdsliv. Ærgerligt, at jeg ikke fik taget hul på dette emne noget før.”

Morten Winkler / Project Manager / Geodatastyrelsen:
“Jeg vil anbefale Helles kursus til alle mine kolleger. Inden kurset følte jeg at jeg havde svært ved at forny min måde at præsentere fagligt stof på, og at jeg brugte rigtig meget mental energi på at tænke præsentationerne igennem og sætte mig op til dem. Med dette coachingforløb har jeg fået et nyt syn på, hvordan jeg kan arbejde med præsentationer, både indholdet og interaktionen med tilhørerne. Og metoderne, vi har arbejdet med, er ganske enkle og lige til at gå til.”

Se dine muligheder her:

online-kursus-præsentationsteknik-helle-dyrby-høy
privatundervisning-præsentationsteknik-helle-dyrby-høy
pitch-træning-helle-dyrby-høy
bøger-mødeledelse-helle-dyrby-høy

 

Gratis: Pixibogen i præsentationsteknik

 

cta-resize
Share
Tweet
Share25