Skip to main content

Mød Helle

Jeg har siden 2008 drevet firmaet Enjoy Speaking, hvor jeg hjælper topledere og chefer med at opnå endnu stærkere gennemslagskraft i deres personlige performance. Altid med udgangspunkt i konkret indhold og med skarpt fokus på målgruppen.

Gennem praktisk træning, coaching og personlig sparring har jeg i mere end 10 år i Enjoy Speaking styrket præsentationsteknikken hos mine kunder. Det har givet positive resultater for både virksomhederne og det enkelte menneske.

En ekstra gevinst er ofte mindre nervøsitet, langt større selvsikkerhed og stor glæde ved at skulle præsentere.

Portræt af Helle Dyrby Høy

Og hvad kan jeg så?

Jeg har ry for at have gode menneskekundskaber og stor interesse for andre mennesker. Min mavefornemmelse er veludviklet, og jeg er ikke bleg for at bruge den. Jeg forstår at spotte og udfolde de personlige styrker hos den enkelte kunde.

En evne som er værdsat af mine kunder, da det betyder individuelt tilrettelagt træning og indhold. Så uanset om vi taler om privatundervisning (1:1 forløb), pitchtræning, workshops eller noget helt fjerde, er der sjældent to forløb, der er ens.

Med 17 års erfaring som redaktør, udvikler og produktionsleder på TV 2 / Danmark har jeg styr på, hvad der skal til for at brænde igennem som kommunikatør og formidler. Både på ølkassen og i direktionen.

Derudover er jeg certificeret NLP Business Practitioner, certificeret coach i The Whole Brain Model/HBDI-profiler og har deltaget i MasterClass i adfærdsdesign hos Morten Münster.

At kunne præstere en klar, engagerende og åben kommunikation fra ledelsen er i dag et anerkendt forretningsmæssigt konkurrenceparameter i de fleste brancher.

Jeg har en skarp, konkret og humoristisk tilgang til, hvad den præsentation, det skarpe pitch og den klare kommunikation kræver. Det er min ambition at løfte niveauet hos så mange professionelle kommunikatører som muligt i Danmark.