En blog fyldt med tips.

Fokuser på modtageren når du designer dine slides

Fokuser på modtageren når du designer dine slides

Det lyder måske banalt, men ikke desto mindre oplever jeg ofte, at oplægsholdere har fokus på sig selv, når de designer deres slides – og det er naturligvis en fejl. Hvert slide skal være designet til deltagerne! En præsentation handler om, at oplægsholderen har et budskab,…

Få 3 tip til lækre slides af ekspert Ian Wisler Poulsen

Få 3 tip til lækre slides af ekspert Ian Wisler Poulsen

3 designprincipper der optimerer tilhørerens oplevelse af dine slides. Der findes mange designprincipper, der kan bidrage til stærkere præsentationer, men hvis du mestrer disse tre, kommer du rigtig langt med dine slides: Enkelhed, kontrast og billeder…

Så enkelt er det at huske hvad etos, logos og patos betyder

Så enkelt er det at huske hvad etos, logos og patos betyder

Du har formentlig hørt om de mest effektive virkemidler inden for kommunikation. Nemlig etos, logos og patos. Retorikkens tre musketerer, som sjældent står alene. Er du i tvivl om betydningen af de mere end 2.000 år gamle begreber, som Aristoteles lancerede?…

Claus Zibrandtsen: Her er mine 11 trin til et stærkt pitch

Claus Zibrandtsen: Her er mine 11 trin til et stærkt pitch

Gæsteblogger Claus Zibrandtsen CEO i Inqvation har ordet: Helle har denne gang spurgt mig, hvad jeg optimalt ønsker at se og høre, når jeg modtager pitches eller nye forretningsidéer. Derfor har jeg samlet 11 trin til et stærkt pitch…

5 tip når du skal præstere foran kollegaer

5 tip når du skal præstere foran kollegaer

Måske kan du identificere dig med dette udsagn, som jeg ofte hører fra mine gode kunder: “Jeg er meget nervøs og bekymret, når jeg skal holde en intern præsentation for mine kolleger. Langt mere nervøs end når jeg skal holde en større præsentation for mennesker, der ikke er så tætte på…

Se dine muligheder her:

online-kursus-præsentationsteknik-helle-dyrby-høy
privatundervisning-præsentationsteknik-helle-dyrby-høy
pitch-træning-helle-dyrby-høy
bøger-mødeledelse-helle-dyrby-høy
Share
Tweet
Share