En blog fyldt med tips.

Fokuser på modtageren når du designer dine slides

Fokuser på modtageren når du designer dine slides

Ian Wisler-Poulsens budskab er: Fokuser på modtageren, når du designer dine slides Det lyder måske banalt, men ikke desto mindre oplever jeg ofte, at oplægsholdere har fokus på sig selv, når de designer deres slides – og det er naturligvis en fejl. Hvert...

Få 3 tip til lækre slides af ekspert Ian Wisler Poulsen

Få 3 tip til lækre slides af ekspert Ian Wisler Poulsen

Få 3 tip til lækre slides af ekspert Ian Wisler-Poulsen. 3 designprincipper der optimerer tilhørerens oplevelse af dine slides Der findes mange designprincipper, der kan bidrage til stærkere præsentationer, men hvis du mestrer disse tre, kommer du rigtig...

Så enkelt er det at huske hvad etos, logos og patos betyder

Så enkelt er det at huske hvad etos, logos og patos betyder

Så enkelt er det at huske hvad etos, logos og patos betyder. Du har formentlig hørt om de mest effektive virkemidler inden for kommunikation. Nemlig etos, logos og patos. Retorikkens tre musketerer, som sjældent står alene. Er du i tvivl om betydningen af...

Claus Zibrandtsen: Her er mine 11 trin til et stærkt pitch

Claus Zibrandtsen: Her er mine 11 trin til et stærkt pitch

Claus Zibrandtsen: Mine 11 trin til et stærkt pitch. Gæsteblogger Claus Zibrandtsen CEO i Inqvation* har ordet: Helle har denne gang spurgt mig, hvad jeg optimalt ønsker at se og høre, når jeg modtager pitches eller nye forretningsidéer. Derfor har jeg samlet 11 trin...

5 tip når du skal præsentere for kolleger

5 tip når du skal præsentere for kolleger

5 tip til at få det bedre, når du skal præsentere for kolleger.   Måske kan du identificere dig med dette udsagn, som jeg ofte hører fra mine gode kunder: “Jeg er meget nervøs og bekymret, når jeg skal holde en intern præsentation for mine kolleger....

Share
+1
Tweet
Share
Pin