En blog fyldt med tips.

Kronprinsesse Marys tale fra hjertet

Kronprinsesse Marys tale fra hjertet

Kronprinsesse Marys tale fra hjertet En lejlighedstale af de helt særlige. Kronprinsesse Marys tale til Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag den 26. maj 2018 var i den grad en tale fra hjertet. Meget personlig. Uden at blive påtrængende privat....

Alle har brug for at pitche aka sælge en god ide ind

Alle har brug for at pitche aka sælge en god ide ind

Alle har brug for at "pitche" en idé, et produkt eller en virksomhed At pitche betyder at kunne forklare en idé, et produkt, en virksomhed enkelt og overbevisende. Du pitcher, når du sælger en idé eller et forslag ind til en person eller et publikum....

Fokuser på modtageren når du designer dine slides

Fokuser på modtageren når du designer dine slides

Ian Wisler-Poulsens budskab er: Fokuser på modtageren, når du designer dine slides Det lyder måske banalt, men ikke desto mindre oplever jeg ofte, at oplægsholdere har fokus på sig selv, når de designer deres slides – og det er naturligvis en fejl. Hvert...

Fang dine tilhørere “The Oprah Way”

Fang dine tilhørere “The Oprah Way”

Fang dine tilhørere "The Oprah Way". Apropos Oprah Winfrey, så er et par af de spørgsmål, jeg ofte bliver stillet: Hvordan fanger og fastholder jeg mine tilhørere? Hvordan får jeg dem til at forstå, hvad jeg siger? Hvordan sikrer jeg mig, at mine tilhørere...

Tro på lortet når du taler

Tro på lortet når du taler

Tro på lortet når du taler - altid. TPL siger jeg bare! En af de farverige forkortelser, som Chris McDonald bruger i sit foredrag “Rejsen fortsætter” er TPL. Og det er en vældig fin og slagkraftig forkortelse at tage med sig. For den betyder: “Tro På...

Share
+1
Tweet
Share
Pin