Skip to main content

Københavns Kommune

“Helle afholdt et to-dages-kursus i præsentationsteknik og personlig performance for jobkonsulenter og vejledere i Københavns Kommunes Beskæftigelsesindsats.

Helle var yderst professionel og lagde meget energi i sit arbejde. Hun fremstod meget engageret og formidlede stoffet på en let og meget håndgribelig måde, så vi fik redskaber, vi kunne anvende i vores arbejde med det samme.

Helles høje energiniveau satte tydelige spor, idet hun formåede at løfte glæden og begejstringen hos kursusdeltagerne.

Helle har medvirket til, at vi kan levere resultater og skabe langsigtede løsninger til glæde for både kollegaer, kandidater og samarbejdspartnere.

Jeg kan varmt anbefale Helle som kursusholder og menneske.
Den internationale BA-uddannelse E-Concept Development på KEA / Copenhagen School of Design and Technology havde den store fornøjelse af en dag i selskab med Helle Dyrby Høy.

Med udgangspunkt i de studerende tog hun udfordringen op og guidede dem til stor indsigt. Udover at klæde de studerende på i forhold til professionelle præsentationsteknikker, gav Helle også konstruktiv feedback på præsentationerne. Noget de studerende efterfølgende udtrykte stor tilfredshed ved. De fik indsigt og direkte teknikker, de selv kunne anvende med det samme.

Helle Dyrby Høy er sympatisk, professional, personlig, og meget overbevisende. Hun vil kunne give et relevant og anvendeligt indspark til både små og store forsamlinger.

Helle Dyrby Høy får vores varmeste anbefalinger.”

Carsten WillerstedKonsulent Københavns Kommune, KKs Beskæftigelsesindsats
Københavns Kommune logo