Skip to main content

TV2

“Jeg har i to år arbejdet sammen med Helle, hvor hun bl.a. har været redaktør på Station 2’s dokumentarprogrammer.

Vi har arbejdet tæt sammen om flere projekter, senest et dansk reportageprogram, som Helle havde en stor andel i – ikke mindst når det gælder udviklingen af programmet. 951.000 danskere bænkede sig ved skærmen den aften programmet – Station 2 Patrulje i Danmark – løb over skærmen.

Takket været Helles ihærdighed står Station 2 Special – i dag som et af de stærkeste dokumentar-brands, både når det gælder dansk-producerede programmer og indkøbte udenlandske programmer. Hun har i særdeleshed haft næse for at spotte stærke udenlandske formater; serien om livet i amerikanske fængsler er formentlig den udenlandske dokumentar-serie der har trukket flest seere de seneste år i Danmark. Helle har købt og bearbejdet programmerne med en sikker fornemmelse for seernes forventninger til et Station 2 program.

Det er ikke altid nemt når udenlandske programmer skal presses ned i et gennemarbejdet dansk koncept, men Helle har en stærk og veludviklet næse når det gælder om ramme rent. Og hun giver ikke op før programmet “sidder i skabet.”

Michael RobakRedaktør, Station 2, TV 2 / Danmark
TV2 logo