Skip to main content

TV2

“Helle Dyrby Høy var redaktør på TV 2-Nyhedernes årlige kavalkader. Her har hun haft det overordnede ansvar som konceptudviklende, coachende og udvælgende redaktionsleder.
Årskavalkaden er kendetegnet ved at indeholde alt fra tidens musikslagere til udviklingen i krigen i Afghanistan.
Uanset hvilken skuffe, der i tidens løb er blevet trukket ud, har Helle Dyrby Høy demonstreret stensikkert judgement og stor handlekraft.
Uanset hvilke opgaver hun kaster sig over, gør hun det altid med meget, meget højt ambitionsniveau.
Såvel i detaljen som i det store overblik er hun dundrende loyal og ansvarlig i forholdet til de beslutninger, der måtte være truffet som ramme for et givent projekt.
Hun mestrer at samle det bedste hold omkring sig og har et solidt blik for at bruge folk, til det de er bedst til.
Helle Dyrby Høy har også i sin tid på TV 2 Danmark været redaktør og udvikler på adskillige formater.
Således opfandt og udviklede hun blandt andet formatet Rød Zone – en programserie på, indtil videre, 18 programmer sendt i late primetime + fire programmer sendt i super prime time.
Programserien bestod primært af indkøbt materiale, men Helle Dyrby Høy tilførte programmerne en grafisk og location-baseret indpakning, der, med Niels Brinch som vært, i høj grad gav TV2 ejerskab til materialet.
Tilsvarende har hun været ansvarlig for indkøb af stof til det uge-aktuelle program, Dags Dato.
Det fordrer evner til at forudse, hvad der kan og vil blive interessant, ligesom det også her gælder, at materialet i videst mulige omfang skal bearbejdes, fragmenteres og perspektiveres. Helt afgørende for begge funktioner har det været, at Helle Dyrby Høy har et særdeles veludbygget kontaktnet i hele den europæiske dokumentarbranche. Det har adskillige gange betydet, at TV 2 har været først eller bedst på store løbende historier.
Det kan kun blive de varmeste anbefalinger, og jeg står gerne til rådighed med yderligere oplysninger.”

Jacob NybroeSouschef TV 2 / Nyheder
TV2 logo