Skip to main content
Guides til stærkere fremtræden

Ved du, hvor mange sekunder det tar at køre fra stuen til 4. – i elevator?

Ved du, hvor mange sekunder det tager at køre fra stuen til 4. – i elevator?

Ved-du-hvor-mange-sekunder-det-tar-at-koere-fra-stuen-til-4-i-elevator

Hele sidste weekend tilbragte jeg i actionpacked selskab med 50 engagerede og topmotiverede deltagere i Torben Wieses nye kursusformat: Step Up. (Se bonusinfo om location nederst i indlægget).

Alle dage blev vi undervist, underholdt og nurset af eksperter som:

– Peter Lund Madsen, hjerneforsker & foredragsholder

– Carsten Islington, historiefortæller & foredragsholder

– Anders Stjernholm, stand-up, tekstforfatter & underviser

– Suzann Rye, stemmecoach & tidligere opera- & rocksanger

– Fabiola Christensen, ekspert & dronning af sociale medier

– Kim Hundevadt, forlagschef, Politikens Forlag

Tre intensive dage som tog os igennem:

– optimering af præsentationsteknikker

– metoder til opbygning af foredrag

– storytelling som redskab i præsentationer

– brug af sociale medie

– forretningsudvikling generelt

– udvikling af den arbejdssky salgsmuskel

Et dynamisk forløb fyldt med underviser hr. Wiese og oplægsholdere med ekspertstatus – alle med meget på hjertet. Forløbet kan kun anbefales, hvis du har ledig plads på din personlige hjerneharddisk – for weekenden er fyldt med ny viden, nyttige værktøjer, behagelig genopfriskning af gammel viden – og fremfor alt skarpe træningsøvelser.  For første gang i mit lange liv har jeg for eksempel trænet elevatortale om og om igen – i en elevator. Pheyyw – så finder man ud af, at turen fra reception til fjerde tager præcist 15 sekunder – i elevator.

De næste uger vil jeg give dig korte anmeldelser & gode tips direkte eksporteret fra hestenes / oplægsholdernes egne munde. Så hold øje med bloggen her.

Bonusinfo:

Seminaret blev holdt på Comwell Borupgård i Snekkersten. Ikke dårligt hvis man er til lækker mad, crispy rodfrugtsnacks (hvilende på et spædleje af olie) og spandevis af sunde frugtsafter. I juicebaren fik jeg en ny ven – en frugtcocktail af annanas og Spirulina.

(En blågrøn alge rig på vitaminer, mineraler og alt muligt andet, som jeg ikke kan stave til). Udover os, var der en masse gæster på wellnessophold. Det gav lidt sjov konstellation af os lettere eksalterede kursister, der drønede op og ned i elevatorer – mens gæster med vådt hår og velduftende, nycremede kroppe daskede rundt i deres hvide badekåber og kiggede undrende på os. What a mix.