Skip to main content

Danmarks modigste mentee.

danmarks-modigste-mentee-helle-dyrby-hoey

Jeg er Danmarks heldigste mentor.

Fordi jeg – via International Business Mentoring Programme – er  blevet mentor for Danmarks modigste mentee. Nemlig den brazilianske kvinde på billedet her: Carolina Fresard. Altså hende med de herlige mørke krøller. Blegansigtet ved siden af har desværre endnu til gode at besøge Brazilien.

Carolina stillede op i fredags kl. 06.30 til netværksmøde i mit erhvervsnetværk. Og selvom hun går til intensiv danskundervisning, ville jeg lyve, hvis jeg sagde, at Carolina taler flydende dansk. Det gør hun ikke. Men det er lige meget, for hun VIL lære dansk og hun KÆMPER hele tiden for at blive bedre. Hun kæmper også for at forstå danskerne og vores kultur bedre og for at lære vores spilleregler at kende. For hun vil så gerne bruge sine kompetencer og ekspertise her i Danmark. Derfor var hun heller ikke længe om at sige “Ja tak” til min invitation om at besøge vores gæstedag i BNI Copenhagen. Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, at når man deltager i et møde med 60-70 danske erhvervsfolk, så bevæger man sig et godt stykke ud af comfortzone – især når man kommer fra Brazilien og ikke taler flydende dansk. Men Carolina ER modig, så hun rejste sig og holdt sin præsentation for hele salen. Og hun fik også netværket og knyttet gode kontakter bagefter. Sejt ikke?

Så stor respekt for det og et helt konkret og godt eksempel for dig, der gerne vil ind på det danske arbejdsmarked: Vær åben og kast dig ud i at netværke – vi skal nok tage godt imod jer derude!