Skip to main content
Cases til inspirationTips og tricks

Derfor skal du bruge video i præsentationer

Derfor skal du bruge video i præsentationer

derfor-skal-du-bruge-video-i-præsentationer-helle-dyrby-høy

Er du en ambitiøs oplægsholder, som gerne vil have en bedre performance?

Ønsker du:

– At få dine budskaber igennem og dermed få deltagerne til at agere som ønsket?
– Stærkere gennemslagskraft?
– Øget troværdighed?
– Dynamisk flow i oplæg, foredrag og præsentationer?
– Live-dokumentation af påstande?

Så er en effektiv metode at bruge video i præsentationer.

Video kan være cases, eksperter eller kolleger/samarbejdspartnere, som via udsagn og storytelling underbygger dine påstande.

Klippene skal være ganske korte (30-60 sekunder) og kan alt efter indhold og anledning, bruger du den lille video til at kick-starte en præsentation; som afrunding af foredrag eller som breaker undervejs i dit oplæg eller præsentation.

Eksempel: På billedet ser du fotograf Carsten Lundager og jeg i gang med at producere optagelser med Allan.

Allan er (tilfreds) patient hos min kunde Kim Rasmussen. Kim er klinisk tandtekniker, foredragsholder & underviser og er tillige en meget ambitiøs herre. Kim ønsker en stærk performance på sine workshops, og hans ambition er at levere professionelt indhold på en veldokumenteret og underholdende måde.

DERFOR har han investeret i videoer med patienter. Patienter, som har haft store tandmæssige udfordringer. Patienter, som er yderst tilfredse med de løsninger, Kim har anbefalet og implementeret. Patienternes positive udsagn underbygger på bedste og mest overbevisende vis, Kims udsagn. 

Videoerne er redigeret i forskellige versioner og varigheder, og kan bruges både i undervisning, til foredrag og på website.

Video i præsentationer gør præcis det, de skal: Underbygger, dokumenterer og anbefaler på en autentisk og troværdig måde.

Har du samme intentioner som Kim, nemlig at opnå en bedre performance, så er en af de effektive metoder at bruge video.

Det behøver ikke handle om tilfredse kunder. Det kan være videoer, som dokumenterer processer, arbejdsgange, fejl, successer. Der er uendeligt mange muligheder og kun din fantasi sætter grænser.

Afhængigt af hvor ambitiøs du er, kan du enten få professionel assistance til at tilrettelægge og producere – ELLER du kan gribe din smartphone og selv optage & redigere.

Rigtig god fornøjelse

Helle