Skip to main content
Guides til stærkere fremtræden

Deler du også din entusiasme med publikum?

Deler du også entusiasme med publikum?

Deler-du-også-din-entusiasme-med-publikum-helle-dyrby-hoey

Jeg vil gerne dele et supergodt eksempel på, hvordan man med entusiasme afleverer  interessant præsentation. Også selvom emnet er i den tungere ende af skalaen.

Jeppe Christiansen er adm. direktør i Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S. Han optrådte på Vækstfondens Årsmøde i Tivoli Congress Center i København. Her var Vækstfonden var vært for årsdagen under temaet “Big data – Big Deal”. Publikum var en bred vifte af godt 1.000 erhvervsfolk, iværksættere, investorer og andet godtfolk. Jeppe Christiansen var oplægsholder og holdt en spændende præsentation, som både fængede og fastholdt min interesse. Jeppe Christiansen talte om, hvad vi kan forvente os af den globale økonomi de kommende år, hvilket godt kunne være en alvorlig mundfuld for mange inklusiv mig. Men han tog handsken op og fastholdt min interesse. Og med tanke på, at jeg er ret forlystelsessyg og hurtigt trætbar, når det handler om tal, så er det meget godt gået…

For Jeppe Christiansen gælder, at han virkede energisk, veloplagt og forberedt til tænderne. Afslappet stil og med tanke på at krydre indlægget med humor og små-jokes. Han leverede en veltalende og dynamisk performance, som tiltalte mig meget. Hans fangede det sammensatte publikum og ramte en tone, som var let, oplysende og humoristisk.

Kort sagt fik Jeppe Christiansen succes med sin præsentation, fordi han:

– Var velforberedt
– Havde gennemtænkt målgruppen/publikum
– Brugte slides, som var nemme at afkode
– Delte rundhåndet ud af friske bemærkninger og jokes
– Var meget smilende, engageret med levende kropssprog

Vil du også have succes med din næste præsentation? Så indarbejd de fem ovennævnte punkter i din præsentation. Virker det uoverskueligt at gøre selv, så hjælper jeg gerne med at skabe overblik, så du opnår et godt og værdifuldt resultat.

Venlig hilsnen

Helle