Skip to main content
Guides til stærkere fremtrædenPræsentationsteknik

Fanger fiskefileterne tilhørernes opmærksomhed?

Snak om fiskefileter i kantinen har relevans

fanger-fiskefileterne-tilhoernes-opmaerksomhed-helle-dyrby-hoey

Stærk gennemslagskraft handler også om at forstå, at dine budskaber hele tiden er i benhård konkurrence med alle mulige og umulige lavpraktiske ting. Irrelevante emner, som er med til at distrahere dine tilhørere.

Det vil sige ting, som du er oppe imod, når du skal have dine vigtige budskaber om fx. strategi, nye produkter eller omlægning af arbejdsgange kommunikeret til dine kolleger.

Lækkerier i kantinen er blot et eksempel på ting, som gør det svært at fastholde tilhørernes interesse.

Forstyrrende elementer kunne også være de seneste beskeder på skolens AULA, et match på Tinder, gaven til Thorkild – ja, sæt selv ind…

Så hvis du har brug for at kommunikere klart og effektivt, skal du sørge for, at dine budskaber arbejder med dig, er relevante, bliver forstået og positivt modtaget.

Når du tilrettelægger din præsentation, et oplæg eller en tale, skal du have fokus på:

  • Den strategiske timing

  • Valg af budskaber i forhold til situationen

  • Brug af virkemidler og effektfuld involvering

  • Tilhørerne og interessenters forskellige behov og tænkemåder

  • Din fremtoning, dit kropssprog og din energi

Hvordan du med enkle redskaber opnår klar, interessant og effektiv kommunikation, er elementer, som vi arbejder med i forløbet “Ledersparring”.

 “Ledersparring” kører over 6, 12 eller 18 timer. Rammerne er fleksible og sessionerne foregår online eller fysisk. Indholdet vægtes og tilrettelægges efter dit behov og ambitionsniveau.

Kontakt mig på 30385080 / hh@enjoyspeaking og kom hurtigt i gang.

Se hvad et par af mine kunder siger:

Claus Rudolph Jensen / tidl. Kunde & Co, nu Områdechef / DR “Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Helle Dyrby Høy som sparringspartner og rådgiver i præsentationsteknik og formidling. Helle er, udover et yderst sympatisk menneske, god til at sætte sig ind i problemstillinger og komme med præcise råd og værktøjer, så man let kan arbejde med sig selv i både opbygning af præsentation og formidling.” Læs hele Claus´ reference her.

Hanne Viborg / Manager / Aseptic Production / ALK AbellóJeg blev meget overrasket over, hvor lidt der skal til, for at man rykker sin præsentation og performance op i et højere gear. Men også det modsatte; hvor få ”fejl” der skal til, for at præsentationen bliver kedelig og værdiløs.” Læs hele Hannes reference her.

Er du nysgerrig efter at høre mere, så ring på 3028 5080 eller mail på hh@enjoyspeaking.net

Venlig hilsen

Helle

PS: Er du blevet sulten efter fiskefilet med hjemmerørt remoulade, så tjek lige Julie Bruns blog med opskrifterne her.