Skip to main content
Cases til inspiration

Pitchtræning på Christiansborg

Pitchtræning på Christiansborg.

Pitchtræning-paa-Christiansborg-helle-dyrby-hoey

Christiansborg bader denne weekend i en liflig cocktail af energi, entusiasme og nervøsitet.

30 udvalgte iværksættere er inviteret ind på demokratiets højborg for at give deres pitch og deltage i en iværksætterkonkurrence arrangeret af Startupborgen.dk.

I løbet af tre hårdt pumpede dage arbejder iværksætterne på at booste deres produkter, forretningsmodeller & pitch.

Weekenden kulminerer søndag i en konkurrence, hvor deltagerne fremlægger deres pitch for et skarpt dommerpanel bestående af Martin Thorborg, serieiværksætter, Birgit AAby, Løvens Hule panelist, Anne Skare, fremtidsforsker & Anette Nørgaard, iværksætterspecialist.

Min opgave er at coache en god håndfuld af deltagerne i præsentationsteknik & performance. Intensivt og nødvendigt. Deltagerne er under hårdt tidspres, men er meget interesserede og lydhøre. Alle har haft mulighed for at træne pitch, få feedback og sparring.

Lige nu finpudses PowerPoint og stemningen er spændt og nervøs.

Et overskueligt pitch:

Fælles for “mine” iværksættere er, at jeg inspirerer dem til at bruge en overskuelig Pitch-model på 8 step. Indholdet er et miks af essentielle spørgsmål, som skal besvares i løbet af den tid, du har til rådighed til dit pitch. Modellen bruger jeg i mange sammenhænge med meget forskellige typer af klienter – og nu altså også iværksættere i konkurrence.

De otte step rummer svar på produkt, marked, konkurrencesituation og andet. Er du interesseret i høre mere om den succesfulde metode, så kontakt mig på 3028 5080 og hør, hvordan modellen og jeg kan støtte dig i at få dine forslag og ideer igennem.

Her og nu handler det om at få deltagerne til at trække vejret dybt, finde ind til passionen og levere de skarpe data. Og om at få dem til at tage et break, spise en sandwich og finde de store smil frem.

Klokken 17 går det løs. Alle deltagerne giver det endelige pitch og senere på aftenen kåres vinderne.

De første af “mine” iværksættere er Christopher Pilgrim og Inger Gislesen fra Cook With A Local.

Held og lykke til hele banden.

Helle