Skip to main content
Cases til inspiration

Præsentationsteknik der rykker dig fra Pain Island til Pleasure Island

Præsentationsteknik der rykker dig fra Pain Island til Pleasure Island.

Præsentationsteknik-der-rykker-dig-fra-pain-island-til-pleasure-island-helle-dyrby-hoey

“Jeg er rigtig glad for at gå hos dig. Men der er altså én ting, som ikke er så godt! Jeg kan ikke slippe det, vi arbejder med her. Jeg tænker på det hele tiden! Så min mand er faktisk lidt utilfreds, for han synes, jeg arbejder meget mere, end jeg plejer…”

Citat fra en af ugens kunder (HV), som med lys i øjnene og farve i kinderne indviede mig i, hvordan det var gået hende, siden sidst vi sås.

Og lad mig introducere HV, en erfaren kvinde i job på ledelsesniveau i stor medicinalvirksomhed. HV har fået en stribe positive aha-oplevelser, efter at hun er begyndt på kursus i præsentationsteknik hos mig. Hun synes, processen er både  udfordrende, krævende og givende. Og ja for pokker, det kræver både viljestyrke og mod at ændre rutiner og skille sig ud.

Succesoplevelse med præsentationsteknik

Det er intet mindre end en fornøjelse, når kunder rykker fra Pain Island til Pleasure Island. Som når HV oplever de positive forandringer, der kommer i kølvandet af vores arbejde med præsentationsteknik. Nu har hun det ligefrem sjovt. Både når hun fysisk er på gulvet, og når hun tilrettelægger indhold og flow i sine oplæg. Nu lægger HV hjerteblod og entusiasme i sine præsentationer. Det kan mærkes og gør den store forskel. Deltagerne på HVs kurser og møder er også tilfredse og responderer positivt på hendes stærkere personlige performance og på opbygning og indhold i hendes præsentationer.

Så jo tak, det har været en forrygende uge. Hvad kan man forlange mere? Glade kunder melder tilbage om de fine resultater, de oplever hver på deres specielle kommunikationsfelt. Dejlige mennesker, som går til one2one-sessions hos mig, og som er i gang med 5 og 10-timers forløb. Mennesker, som viser mig blind tillid og som nu stille og roligt rykker fra Pain Island til Pleasure Island.

Hvad skal der til, for at du kan rykke fra Pain Island til Pleasure Island?

– Du (og/eller arbejdsgiver/firma/organisation) deler ønsket om, at du skal udvikle dig personligt.
– Du har nysgerrigheden til at arbejde på en anderledes måde med dig selv, dit indhold og din interaktion med tilhørerne.
– Du har modet til først at forlade comfort zone for dernæst at udvide comfort zone.

Har du også lyst til stærkere gennemslagskraft, mere succes med præsentationer, en bedre præsentationsteknik?

Så kontakt mig på 3028 5080 og få sparring på dine behov og muligheder.

Du kan også læse mere her om privatundervisning.

Varme hilsner

Helle

PS. Blev du inspireret af blogindlægget, så del det med kolleger & venner. Tusind tak.