Skip to main content
Guides til stærkere fremtræden

Præsentationsteknik for 7. klasser!

Præsentationsteknik for 7. klasser.

præsentationsteknik-for-7-klasse-helle-dyrby-hoey

Megafonen blev der ikke brug for,

da jeg i morges holdt foredrag om præsentationsteknik for 92 søde og interesserede 7. klasses elever på Engelsborgskolen i Lyngby. Min opgave var at give børnene inspiration til deres præsentationsteknik. Og det blev en herlig oplevelse i selskab med skønne børn:

– Eleverne var interesserede og lyttede. (Og det gjorde lærerne også…)
– Eleverne talte ikke ret meget indbyrdes og stoppede helt, når jeg bad dem om det
– Eleverne deltog aktivt, når jeg opfordrede dem til det

Og efter foredraget ville de alle gerne have nøgleordene fra dagens peptalk med (se nederst i blogindlægget) – og også meget gerne min fikse Pixibog i Præsentationsteknik, som jeg nu har fået trykt også. (Du kan også få den lige her – ved tilmelding til mit nyhedsbrev.)

I MORGEN bliver en stor dag, når ungerne skal præsentere de projekter, som de har arbejdet hårdt på i forbindelse med “Innovationcamp 2013”. Et professionelt 10-mands dommerpanel med borgmester Søren P. Rasmussen og Arbejdernes Landsbank i spidsen  – skal bedømme, udvælge finalister og til sidst kåre vinderen af “Innovationcamp 2013”. Jeg er så heldig at være med i dommerpanelet og glæder mig meget til at se OG bedømme de kreative resultater.

Dagens Peptalk kom på 45 minutter omkring:

Dig der taler:
– kom ind i rummet med overbevisning
– vis du er entusiastisk og har god energi
– vis publikum, at du er vild med projektet

Det du taler om:
– beskriv med 140 tegn dit projekt (Twitter-længde)
– vælg dit hovedbudskab & maksimalt tre underpunkter
– brug kun billeder og ganske få ord på Keynote / Power Points

Dem du taler til:
– se publikum i øjnene
– smil til publikum
– lad publikum stille spørgsmål

Jeg lover at udkomme med resultat og vinder af “Innovationcamp 13” i morgen.

/Helle