Skip to main content
Guides til stærkere fremtræden

Blodig rekvisit gør præsentation uforglemmelig

Blodigt rekvisit gør præsentation uforglemmelig.

Blodig rekvisit gør præsentation uforglemmelig

Så dramatisk så det ud i morges kl. 07.30 på Cafe Dag H, Østerbro, da Torben Hill fra FrameSphere holdt firmapræsentation til et netværks møde i BNI Copenhagen.

Torben arbejder med rekruttering og HR-udvikling og havde, inden han skulle holde oplægget, været inde på Enjoy Speakings hjemmeside og downloade min “Pixibog i præsetationsteknik”. Og Torben er jo en mønsterelev, så han havde taget de gode råd til sig og havde bogstaveligt talt lagt hovedet i blød for at finde ud af, hvilke rekvisitter han skulle krydre sin firmapræsentation med. Derudover havde han barberet sin Power Point dramatisk ned OG brugte fotos og animerede billeder til at understøtte sit oplæg med.

Jeg har tidligere overværet Torbens præsentation og hvilken forskel! Væk var de mange og teksttunge slides – væk var de mange tal og grafer. I stedet fik vi en dynamisk præsentation, som med garanti vil blive husket. Torben – you made my day.

Hvad gjorde hr. Hill så helt konkret:

1. Overraskede os alle med dramatisk rekvisit

2. Sørgede for at vi ikke glemmer hans oplæg igen – pga. dramatisk rekvisit

3. Brugte udelukkende PowerPoint til at understøtte  fortællingen – PP var ikke det bærende element

4. Havde tømt lommerne for nøgler, mønter og andet godt

5. Brugte effektfulde billeder i sin powerpoint

6. Hjalp tørt stof på vej med god humor

Har du også lyst til at blive klogere på, hvordan du optimerer dine præsentationer, så tilmeld dig nyhedsbrevet her på siden – og pixibogen lander i din indbakke om få minutter. Stor tak til fotograf Carsten Lundager, som er manden bag det vellignende foto.

God dag til alle
Helle