Skip to main content
Cases til inspirationTips og tricks

Sådan skaffer passion sponsorater

Sådan skaffer passion sponsorater.

Billede af ungdommens Røde Kors

Jeg støtter Ungdommens Røde Kors med et sponsorat. Igen.

Min gode netværkskollega Jon Falkenberg Jonsén på billedet nedenfor – har igen i år overbevist mig om, at jeg skal bidrage til URK. Det betyder, at jeg i 2015 har købt et sponsorat, som jeg er overbevist om gør en forskel. Beslutningen var hurtig og enkel, og hvorfor var den det? Forklaringen kommer her:

Jon er en strålende performer og storyteller og yderst passioneret i sit arbejde. Han beretter energisk og indlevende om, hvordan selv mindre beløb er med til at give ungerne oplevelser og små lyspunkter i en broget hverdag. Når han fortæller, kan jeg mærke det. Så enkelt er det.

Passion smitter. Jeg bliver smittet, når jeg hører Jon fortælle små historier om de udsatte børn og unge, som får øget livskvalitet via hjælp, støtte og oplevelser.

Jeg er ikke i tvivl: Jeg vil også være med – jeg vil hjælpe – jeg vil gøre en forskel.

Passion og engagement i præsentationer flytter holdninger, indstillinger og dermed mennesker. Overvej dine muligheder næste gang du skal ud at pitche en idé, skaffe penge til et projekt eller overbevise dine kolleger om nye forretningsgange. Lad dine tilhørere mærke, at du lever og ånder for projektet, og du vil opleve større lydhørhed og øget interesse. Mange elementer skal smelte sammen for at give dig en succesfuld performance. Entusiasmen er som smør for Brdr. Price: En hovedingrediens.

Så gå ud og kick ass – og giv dit publikum en fantastisk oplevelse!

Har du også overskud til at gøre en stor forskel med et lille bidrag, så tjek muligehederne for at støtte Ungdommens Røde Kors her.

Rigtig god fornøjelse!