Skip to main content
Guides til stærkere fremtræden

Trænger dine præsentationer også til et løft?

Trænger dine præsentationer også til et løft?

Traenger-dine-praesentationer-ogsaa-til-et-loeft

En politiker i den tungere ende holdt for nyligt tale for en blandet forsamling af kolleger og repræsentanter for mediebranchen. Politikeren er i forvejen kendt for ret kedsommelige indlæg – og tilhørerne blev ikke skuffede. Desværre. Gabende kedsommeligt og med pointer, der ramte gulvet med hørlige brag.

Rigtig ærgerligt og rigtig dumt. For sådan behøver det ikke være. Uanset om du er talentfuld og dynamisk taler eller du har svært ved at få flow i budskaberne og finde de rigtige ord – så er der med 99% sikkerhed mulighed for forbedring – og mulighed for at komme helsikindet igennem en præsentation – eller tale – blot man forbereder sig ordentligt.

Der findes helt enkle og meget tilgængelige metoder til at optimere sin præsentationsteknik. Og jeg ved, hvad jeg taler om. For jeg har selv været der, hvor oplæg var noget, der blev fortrængt længst muligt – og når dagen så oprandt – overstås hurtigst muligt.

Sådan er det ikke længere. Nu nyder jeg at skulle tale og præsentere – for jeg VED, jeg har brugt de rigtige værktøjer og arbejdet mit materiale igennem. Det kommer ikke af sig selv – det kræver forberedelse. Men er du klar over, at øver du dig blot et par gange på din præsentation – så skiller du dig allerede der ud fra mængden på en positiv måde?

Jeg foreslår enkle og effektive modeller og værktøjer at arbejde med. Du kan få en smagsprøve på mine forslag & holdninger i “Pixibog i præsentationsteknik – sådan får du succes med dine oplæg og præsentationer”. Du får fingre i bogen ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

God fornøjelse.