Skip to main content
Guides til stærkere fremtræden

Har du udfordringer med præsentationsteknikken?

Har du udfordringer med præsentationsteknikken?

Har-du-udfordringer-med-praesentationsteknikken

Har du har udfordringer med et af punkterne – eller måske dem alle tre?

1. Din performance

2. Dit indhold

3. Dine tilhørere

Jeg kender problemstillingen. Jeg har selv haft udfordringer og arbejder til stadighed på at blive dygtigere – på alle tre områder.

Samtidig viser mine egne erfaringer og hårrejsende oplevelser med andre oplægsholdere, at ingen af punkterne kan stå alene.

Hvad mener jeg? At det ikke nytter

– at din gennemslagskraft er fantastisk, hvis dit tag på publikum hænger i bremsen

– at dit materiale er brilliant, hvis din gennemslagskraft er vissen

– at dit tag på publikum er i top, hvis dit indhold er elendigt

En excellent performance kræver en stor indsats på alle tre punkter. Det kalder jeg at arbejde efter 3D metoden.

Konceptet enkelt: Du skal arbejde hårdt med alle tre dimensioner for at blive en bedre foredragsholder – en mere interessant oplægsholder – en speaker med større personlig gennemslagskraft.  (Lyder det for enkelt? JA, der er bare ikke ret mange, der gør det).

Mine kunder ved, hvad jeg taler om, for de får ikke lov at stryge uden om et af punkterne. Vi er nødt til at fokusere på alle tre punkter, hvis vi vil have succes:

1. Den, der taler

2. Det, man taler om

3. Dem, man taler til

Kim, tandtekniker, foredragsholder & underviser har fornyligt afsluttet sit andet forløb hos mig. Han har gennemgået to forløb hos mig – på to specifikke foredrag / workshops, og hans succes er til at tage og føle på. Heldigvis er han sød at dele successen med mig. Læs her hvad han oplevede efter sin seneste foredragsrække:

Hej Helle,

Jeg må lige dele min succes med dig, som du trods alt har andel i 

ALLE kurserne er gået fantastisk i Ålborg, Århus, Kolding, Odense, Århus, Roskilde, Roskilde. Kunden har været super tilfredse.

Den sidste dag i Roskilde kom deres kursuschef fra Sverige ned for at se præsentationen. Hun var også meget begejstret og vil gerne have mig med på nogle internationale kurser :0r tilfreds. Et par kursusdeltager har ringet til kunden efterfølgende og sagt tak for kurset og rost det vildt, det er de ikke vant til hos kunden. Kursus 2 er allerede ved at være fyldt op, så det er lidt svært at få armene ned 

Hilsen Kim

Har du lyst til succes af samme kaliber, så ved du, hvor du skal ringe hen.

Varme hilsner

Helle

PS: Har du lyst til at bladre i “Pixibog i præsentationsteknik” – så lander den gratis i din inbox, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

PS PS: 3Dbrillerne følger ikke med.