Claus Zibrandtsen: Et skarpt pitch kræver forberedelse.

Tager du det (for) let, når du forbereder et pitch?

Når jeg taler med kunder om betydningen af et skarpt pitch, får jeg ofte en byge af spørgsmål.
En del af dem går på, om jeg ikke overdriver en smule…:
“Hvorfor er det så vigtigt, at mit pitch står skarpt; at min PowerPoint er gennemarbejdet; hvilken rækkefølge mine budskaber kommer i – og hvordan jeg selv optræder? Bare jeg får fortalt, hvordan mit produkt virker..?”

Heldigvis har jeg et bredt udvalg af cases, som har fået succes med deres pitch, NETOP fordi de har forberedt sig til fingerspidserne. De eksempler vejer tungt og er overbevisende. For at inspirere og motivere dig endnu mere, har jeg allieret mig med Claus Zibrandtsen. Han sidder som CEO i inQvation og har bred erfaring med vurdering af pitch og forretningsideer tidligere i Global Connect og nu Zibra koncernen og inQvation.

Derfor er jeg meget glad for, at Claus har sagt ja til at dele sine personlige tanker og syn på betydningen af et godt pitch.

I dag får du del 1, som handler om Claus´ generelle syn på betydning og effekt af et velforberedt pitch.
Om 14 dage får du del 2, hvor du får hr. Zibrandtsens egen opskrift på et skarpt pitch, inklusive de værdifulde not-to-does…

Hermed overlader jeg ordet til Claus:

Undervurder aldrig betydningen af et skarpt pitch:

“Et pitch er ikke noget du lige klarer aftenen før, du skal stå foran potentielle investorer eller beslutningstagere.
Den opgave skal prioriteres, forankres og gennemarbejdes grundigt. Du kan sige, at opgaven skal prioriteres og håndteres, præcis som de opgaver man bliver enige om under et bestyrelsesmøde.
Det grundlag du giver en investor eller beslutningstager at træffe beslutning ud fra, skal være totalt gennemarbejdet og i orden. Jo mere velforberedt du er, jo mere troværdig fremstår både du og projektet.

Kan du charmere dig igennem et pitch?

Jeg ved godt, at der er enkelte som har evnerne til at tale og charmere sig igennem et pitch.
Præcis som den irriterende klassekammerat, du godt kender: Ham der aldrig lavede noget i timerne, men alligevel altid strøg afsted med de bedste karakterer….

Til din trøst kan jeg sige, at det er langt de færreste, der har evnen til at levere en god præsentation fra hoften. Derfor er det ikke en model, jeg vil anbefale. Sats i stedet for forberedelse som vejen til at opnå succes.

Sæt dig et skarpt mål, så du kan levere et skarpt pitch:

Mit forslag er derfor, at du sætter dig det mål, at din pitch skal stå snorlige. Hver gang. Øv dig overfor kollegaer, samarbejdspartnere eller venner. Få deres konstruktive feedback, og du vil opleve, at det nuancerede billede, du modtager, gør dig stærkere.

Du kan også høste lavthængende frugter ved på forhånd at overveje, hvad modtagerne af dit pitch kan finde på at spørge om. Jeg ved godt, at det kan være en lidt sjov øvelse, men den er vigtig. Med et godt forarbejde undgår du at blive fanget af uventede (kritiske) spørgsmål.

Når jeg ser et pitch, gennemskuer jeg lynhurtigt, om du er forberedt eller ej:

Jeg kan mærke det med det samme. Om det så er måden præsentationen bliver indledt på, om vedkommende ikke kan huske, hvad koblingen mellem slide 4 og 5 er – eller noget helt tredje. Og det er jo vanvittigt ærgerligt at komme bagud på point. Især hvis det er på baggrund af noget, du faktisk kunne (og burde) have forberedt dig ud af.

Husk at udvise entusiasme for dit projekt:

Afslutningsvis vil jeg gerne minde dig om, at energi smitter. Så vær energisk omkring dit projekt. Hvis jeg som modtager ikke kan føle din energi, mister jeg også lettere troen på projektet.

Sådan forbedrer du din personlige performance:

Du kan gøre meget via dit kropssprog og din stemmeføring. Du kan vælge at gå professionelt til værks for eksempel via Helle og hendes hjemmeside. Du kan også finde inspiration, tips og tricks andre steder på nettet. Et godt sted at starte er at se forskellige TED talks (dem kan du finde på YouTube). Her finder du et hav af spændende emner, og talerne er super skarpe speakere, som er dygtigt trænede.

Held og lykke med at producere og levere et skarpt pitch!”
Claus Zibrandtsen
inQvation

Fin og motiverende peptalk – tak for det.

Vil du have tips til dit kropssprog her og nu, kan du kigge her: Ni marginale tip der sikrer dig sejren, når du præsenterer.
Om 14 dage får du opskriften på et skarpt pitch:

Nu kan du, kære læser, glæde dig til næste nyhedsbrev og blogindlæg, hvor du får Claus´ model til et godt og overbevisende pitch.
Det er 11 effektive punkter, som du gør klogt i at lade dig inspirere af, hvis du vil trænge overbevisende igennem til dine modtagere. Uanset om de er potentielle investorer, samarbejdspartnere eller kunder.

Som altid – rigtig god fornøjelse derude.
Helle

Se dine muligheder her:

Pin It on Pinterest

Share This